На луксозни стаи ще се радват студентите от Блок 3 на студентските общежития през септември

Днес Ректорът на Великотърновския университет проф. д-р Димитър Й. Димитров, председателят на Студентския съвет Спартак Михайлов, председателят и зам.-председателят на Националното представителство на студентските съвети в Република България д-р Даниел Парушев и д-р Александър Узунов посетиха Блок 3 на Студентските общежития, за да се запознаят на място с хода на ремонтните дейности.

Припомняме, че ръководството на Студентския съвет, с подкрепата на НПСС, успешно лобира за отпускане на нужните средства за цялостния ремонт на Блок 3.

Очаква се ремонтът да приключи до края на месец септември и изцяло обновеният блок да бъде въведен в експлоатация за началото новата на академична учебна година.

Първокурсниците на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ ще се радват на изцяло реновирани стаи с нови мебели, бани и тоалетни, ще бъде подменен водопроводът, ще бъдат поставени топло- и хидроизолация, нова дограма, нова обшивка на покрива, блокът ще бъде газифициран.

Благодарим на г-н Иван Момински, управител на „Студентски столове и общежития“ ЕАД – клон Велико Търново, за съвместната работа и постигнатите резултати през изминалите години.